Orso Pizzeria - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Orso Pizzeria

Antwerpen

What? Orso Pizzeria is de gloednieuwe Italiaanse pizzeria in hartje Zurenborg (Antwerpen) van Claudio Leoni en Isabelle Swaeb. Met een goede smaak voor zowel interieur als smaakvolle gerechten staat deze nieuwkomer met stip bovenaan je to-do lijstje. Wat dacht je van een carpaccio van gemarineerde zwaardvis met roze peper of een pizza Orso, boordevol groenten en heerlijke Italiaanse kazen. Wist je trouwens dat Orso de enige Antwerpse pizzeria is waar je ook een glutenvrije versie kan bestellen?

Looks? Dankzij de grote ramen schijnt de zon letterlijk in je bord. Het lichte interieur sluit perfect aan met de betonnen elementen, de frisgele muur en de verschillende groene plantjes. Bij mooi weer kan je terecht op het kleine terrasje.

What else? Al dat lekkers spoel je door met een glaasje S.Pellegrino of met de homemade wijn. Die kreeg de naam Leoni mee en is zowel verkrijgbaar in rosso, bianco als dorato.

Info: Openingsuren: Woensdag t/m Zondag: Lunch 12H-14H, Dinner 18H-22H
Reservatie aangewezen: dinner in twee shiften: 18H of 20H30
Sluitingsdagen: Maandag & Dinsdag

Grotebeerstraat 46
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 501 11 77 of 0497 06 10 11 isabelle.swaeb@gmail.com website Facebook

Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria Orso Pizzeria