Mirlo's - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Mirlo’s

Antwerpen

What? Mirlo’s is heel wat meer dan alweer een koffiehuis. Je komt er terecht in de dromerige wereld van Merel Boels, de trotse eigenares die je met een big smile ontvangt. Die wereld bestaat uit (écht goede) coffee, food and favourites. Naast gezonde hapjes en zomerse aperitieven, huisbereide soep en quiche, ontbijt en ovenvers gebak, ontdek je er ook een assortiment van kleine interieurspullen en cadeautjes. Bovendien is bijna alles er te koop!

Looks? Merel trok voordien rond met haar roze cupcake-truck en diezelfde zweem van gezelligheid vind je nu ook terug in haar vaste stek. De zachte pastelkleuren, kleurrijke kussens en vaasjes op tafel geven je een instant-pinterest gevoel. De blankhouten tafels en stoelen zorgen dan weer voor de hippe noot in het geheel. Bij zonnig weer is er ook een gezellig terras.

What else? Bij het samenstellen van het aanbod hecht Merel veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit. De ingrediënten van de gerechten komen zoveel als mogelijk van lokale handelaars.

Info? Open op maandag van 9 u. tot 16 u. Dinsdag gesloten. Woensdag tot vrijdag van 9 u. tot 17 u. Zaterdag en zondag van 10 u. tot 17 u.

 

Foto’s: Kimberley Dhollander

Verbondstraat 1
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0479 44 46 71 merel@mirlos.be Facebook

Mirlo’s Mirlo’s Mirlo’s Mirlo’s Mirlo’s