Là-haut VIAGE - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Là-haut VIAGE

Brussel

What? Een stadstuin, op spectaculaire hoogte, in het centrum van Brussel: het kan. Là-haut VIAGE is een rooftopbar hoog boven de Brusselse boulevards met een oppervlakte van maar liefst 225 m². Dankzij het panoramische 360°-terras biedt de bar een zicht over de hoofdstad om bij weg te dromen.  Het doel? Brusselaars – en iedereen die het wil – een leuke plek aanbieden om het (enkel!) op donderdag after work-gewijs gezellig te maken!

Looks? De rooftopbar bevindt zich op de zevende verdieping van Viage, een riant gebouw dat vooral bekend staat als entertainment complex met onder meer een groot casino. Het thema jungle kan je hier letterlijk nemen: weelderige planten aan muren en plafond, rotan hangstoelen en bijpassende verlichting. Zitten doe je aan lange houten tafels of gezellige zithoeken vol kussens.

What else? Naast de vaste openingsavond op donderdag, kan de bar ook afgehuurd worden op andere momenten. Met z’n 150 zitplaatsen en 400 staanplaatsen is Là-haut VIAGE de ideale locatie voor grotere events.

Info? Elke donderdag geopend vanaf 17 u.

Boulevard Anspach 30
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02 300 01 00 lahaut@viage.be website Facebook

Là-haut VIAGE Là-haut VIAGE Là-haut VIAGE Là-haut VIAGE Là-haut VIAGE Là-haut VIAGE