Jilles - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jilles

Oostende

What? Jilles is ondertussen een van de vaste waardes in het Belgisch burgerlandschap. Na een succesvolle zaak in Gent, bleken ook Brugge en nu Oostende de ideale steden ter uitbreiding. Geen slappe kraamkost, op het menu staan kwaliteitsvolle gourmet burgers in een warm bagnat broodje. Belfurn Agnus rundsburgers zijn de specialiteit van het huis, maar er is ook een ruime keuze aan kip-, vis-, spit- en veggieburgers. Kortom: er is voor ieder wat wils, zowel voor (grote) honger als dorst.

Looks? Elke vestiging van Jilles kreeg een eigen touch en zo ook een ander karakter mee. Van een retro tegelvloer en antieke weegschalen tot zachte lederen zetels en plafondhoge krijtborden. Toch komen hout en aardse tinten terug als rode draad doorheen elk concept, ze staan voor het authentieke en geven een stoere toets aan het geheel. In de zaak in Oostende vind je hier en daar een knipoog naar het zeemansleven.

What else? Naast burgers is er ook een groot assortiment aan bieren: bij élke burger kan een bepaald biertje worden aangeraden. De gelijknamige zaakvoerder Jilles liet bovendien een eigen bier brouwen bij Fort Lapin, het is dan ook het stokpaardje van de zaak en kreeg de naam ‘Rostekop’ mee – niet toevallig verwijzend naar de haarkleur van Jilles zelf… Daarnaast heeft het restaurant o.a. een ruime kinderspeelhoek en is daarmee helemaal kidsproof.

Info? Geopend van zondag tot donderdag van 12 u. tot 21 u. Vrijdag en zaterdag van 12 u. tot 22 u.

Albert I Promenade 60
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

059 44 00 55 oostende@jilles.be website

Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles