Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jilles

Brugge

What? Jilles is een vaste gourmetburgerwaarde in Gent, de stad Brugge bleek de ideale locatie te zijn voor uitbreiding. Het recept blijft onveranderd: hamburgers met vlees van goede kwaliteit (van Belfurn Agnes rundvlees, gekweekt in Veurne), een warm bagnatbroodje en verschillende, speciale toppings. Er zijn ook veggieburgers van ‘La vie est belle’ en spitburgers met Breydelham. Alles wordt steeds geserveerd met marktverse mesclun salade. Steakhouse frietjes als side-dish voor de liefhebbers.

Looks? Jilles huist in het hoekpand waar Yellow, de pop-up van Hertog Jan, gevestigd was. Net als in de Gentse zaak staat hout hier centraal. Eyecatcher is de bijzonder lange table commune in het midden van de zaak. Ook de quotes op de muren vallen op. Op het terras op de binnenkoer heb je geen last van het voorbijrazende verkeer.

What else? Jilles heeft naast burgers ook een groot assortiment bieren. Bij elke burger wordt een bier voorgesteld, op aanraden van een biersommelier. Bovendien liet zaakvoerder Jilles D’hulster voor de gelegenheid een eigen bier brouwen bij Fort Lapin, dat alleen in de zaken in Gent en Brugge verkrijgbaar zal zijn. Jilles is zelf ros, dus het bier kreeg de naam ‘Rostekop’ mee: een amberbiertje van 6 graden!

Info? Open op maandag t.e.m. donderdag van 12 u. tot 21 u. Vrijdag, zaterdag, zondag van 12 u. tot 22 u.

Braambergstraat 10
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

050 70 55 55 brugge@jilles.be website

Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles