Jilles - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jilles

Brugge

What? Jilles is een vaste gourmetburgerwaarde in Gent, de stad Brugge bleek de ideale locatie te zijn voor uitbreiding. Het recept blijft onveranderd: hamburgers met vlees van goede kwaliteit (van Belfurn Agnes rundvlees, gekweekt in Veurne), een warm bagnatbroodje en verschillende, speciale toppings. Er zijn ook veggieburgers van ‘La vie est belle’ en spitburgers met Breydelham. Alles wordt steeds geserveerd met marktverse mesclun salade. Steakhouse frietjes als side-dish voor de liefhebbers.

Looks? Het gebruik van massief hout in combinatie met koudgewalst staal creëert een tijdloze authentieke sfeer die herinnert aan interieurs uit de roaring twenties. Alle interieurelementen werden met de hand vervaardigd. Eyecatcher is de bijzonder lange table commune in het midden van de zaak.

What else? Naast burgers is er ook een groot assortiment aan bieren: bij élke burger kan een bepaald biertje worden aangeraden. De gelijknamige zaakvoerder Jilles liet bovendien een eigen bier brouwen bij Fort Lapin. Het is dan ook het stokpaardje van de zaak en kreeg de naam ‘Rostekop’ mee – niet toevallig verwijzend naar de haarkleur van Jilles zelf…

Info? Open op maandag t.e.m. donderdag van 12 u. tot 21 u. Vrijdag, zaterdag, zondag van 12 u. tot 22 u.

Braambergstraat 10
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

050 70 55 55 brugge@jilles.be website Facebook

Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles