Felix Pakhuis - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Felix Pakhuis

Antwerpen

What? Een hip restaurant dat ook cultuur biedt, voor een heerlijk etentje met dagverse suggesties of een avondje ‘out on the town’. Bij het Felix Pakhuis kun je terecht voor een heerlijke brunch, een lekkere lunch of een gastronomisch diner. Daarnaast kunnen er ook feesten, bedrijfspresentaties en optredens worden georganiseerd in een van de voorziene zalen.

Looks? Het pand is opgedeeld in verschillende kamers en elke ruimte biedt wat anders aan de bezoekers. Zit je liever in het Salon dan in de Kelder? Wandel je graag even rond op de Markt? Iets drinken op het terras? Allemaal mogelijk bij het Felix Pakhuis.

What else? Het team zit niet stil en organiseert onder andere de Jazz Breaks: hierbij verwelkomt de organisatie nationale en internationale soulartiesten. Het Shortlist-programma toont maandelijks een avond lang kortfilms en op de Uitgelezen-avonden worden verschillende boeken voorgesteld. De ideale mix van lekker eten, cultuur en feest in een hippe, cleane setting.

Info? Op alle zon- en feestdagen biedt Felix Pakhuis een heerlijke brunch aan vanaf 10u met buffet à volonté. Een brunch kost standaard €15 per persoon. Als u €17,50 betaalt,  krijgt u er een glaasje bubbels bij!

Openingsuren restaurant (keuken):
Dinsdag t.e.m donderdag van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.
Vrijdag van 12u tot 14u en van 18u tot 22u.
Zaterdag van 18u tot 22u.
Zondag en feestdagen doorlopend open vanaf 10u tot 21u.
Maandag wekelijkse sluitingsdag.

 

Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 3 203 03 30 resto@felixpakhuis.nu website Facebook Twitter

Felix Pakhuis - newplacestobe Felix Pakhuis Felix Pakhuis Felix Pakhuis Felix Pakhuis