Ellis Gourmet Burger Leuven - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ellis Gourmet Burger Leuven

Leuven

What? Ellis Gourmet Burger heeft al een indrukwekkend parcours afgelegd in ons land. Ooit begon het als een idee op café, maar ondertussen heeft de hamburgerzaak al meermaals haar succes bewezen. Begin april openden ze hun achtste vestiging in de oudste en grootste studentenstad: Leuven. De gourmetburgers zijn nog steeds authentiek, gevarieerd en smakelijk.

What else? Ellis verwijst naar Ellis eiland, gelegen voor de skyline van Manhattan, waar in de 19de eeuw heel wat gelukzoekers uit Europa aanmeerden. Ook de idee van de hamburger ging daar aan wal. Hamburgers worden daarom nog steeds met migratie geassocieerd en laat Leuven nu net dé stad bij uitstek zijn voor heel wat (inter)nationale studentikoze “migratiestromingen”.  Ellis Gourmet Burger moest daarom vroeg of laat ook hier landen.

Looks? Het strakke, donkerhouten interieur kreeg een speelse toets mee door de tekeningen en tekst op de muren. De menukaart kan je ook aflezen op de borden aan de muur. Een burgertent die klasse uitstraalt, dat is altijd mooi meegenomen!

Info? Zondag, maandag, dinsdag en woensdag open van 11u30 tot 22 u. Donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11u30 tot 24 u.

Naamsestraat 5
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

016 / 66 12 66 website

Ellis Gourmet Burger Leuven Ellis Gourmet Burger Leuven Ellis Gourmet Burger Leuven