CT Coffee & Coconuts - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

CT Coffee & Coconuts

Amsterdam

What? In een voormalig theater in een Jugenstil pand aan de Ceintuurbaan in Amsterdam is een nieuwe place to be geopend. Voormalig eigenaar van Bar Hutspot, Bas Beijer, zag wel wat in de bouwval en toverde het om tot een hip paleis waar je de hele dag terecht kunt voor verantwoorde favorieten en huisgemaakte lekkernijen. 

Looks? Na een geweldige verbouwing in samenwerking met Atelier Sukha (ook een hele fijne winkel op de Haarlemmerstraat) is een hip interieur ontstaan vol bijzondere pareltjes. Veel groen, bakstenen muren, hangende tafel, hoeken met kussens en een bar met jungle print. Verwijzingen naar de oude bestemming als theater zijn door middel van architectuur behouden gebleven. Een hele fijne plek om te eten en je ogen uit te kijken. 

What else? In samenwerking met de Amsterdamse brouwerij Oedipus ontwikkelde CT Coffee & Coconuts een eigen bier: Dodo. Ook kun je terecht voor verse kokosnoten en fijn geprijsde ontbijtjes.

Info Open maandag tot vrijdag 7u tot 22u, zaterdag en zondag 8u tot 22u.

Fotografie: SeenbyBien

Ceintuurbaan 282-284
1072 GK Amsterdam

» Bekijk op kaart

020-354 1104 info@ctamsterdam.nl website Facebook

coffee and coconuts newplacestobe CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts CT Coffee & Coconuts