Javascript is required to run this app.

W Hotel

Hotel in Amsterdam
W-Amsterdam-ewow-suite-tabel
W-Amsterdam-studio-suite-bed
W-Amsterdam-welcome
W-Amsterdam-Hotel---Restaurant-The-Duchess-at-night
W-Amsterdam-Hotel--W-lounge
W-Amsterdam-Hotel---The-Duchess-Bar
W-Hotel

What? W Amsterdam is een prestigieus hotel in hartje Amsterdam. Maar liefst 238 stijlvolle kamers (waarvan een dertigtal adembenemende suites) en een rooftopzwembad op het zesde verdiep zijn dé uitvalsbasis voor een citytrip in de Nederlandse hoofdstad voor al wie into fashion, design en luxe is. De keten spitst zich toe op toeristen én Nederlanders: zo zijn de bedspreien handgeweven met kleine verhalen over de nationale cultuur, zijn de gordijnen bedrukt met de typische grachten en vind je douchecabines geïnspireerd op de traditionele telefooncellen.

Looks? Tussen de Dam en de iconische grachten en pal achter het Koninklijk Paleis: een locatie om U tegen te zeggen. Het W Hotel bevindt zich in het ‘Exchange’ gebouw, het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf, gebouw in 1925. En dat zie je op enkele plekken in het hotel: originele ornamenten, torenhoge plafonds en koperen buizen (link naar de telefoonlijnen) doen denken aan die lang vervlogen tijd. Anderzijds is W zeer hip en hedendaags: de kamers en lounges ademen design. Overal in het hotel zorgen grote en hoge glaspartijen voor een prachtig uitzicht over de stad.

What else? W wil naast een hotel ook een ontmoetingsplek zijn. Je hoeft hier dus niet te overnachten om te genieten van een breath taking uitzicht: stap gewoon eens binnen om een bezoekje te brengen aan het dakterras met de hippe W Lounge of ga eten in klasserestaurant The Duchess!

Info? Vanaf € 250 per nacht per kamer.

 

Bezoeken?
Spuistraat 175
1012 Amsterdam
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe