Chez Claire - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Chez Claire

Antwerpen

What? Een eclair is altijd hetzelfde? Think again. Na de haute dogs en haute friture is er nu de haute eclair. Ontsproten uit de geesten van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de jongens achter Wasbar. Ze vonden hun inspiratie in Parijs, waar de eclair de macaron naar de kroon steekt. In Chez Claire kan je kiezen uit dertien smaken: pistache, salted caramel, triple dark chocolate, … Le nouveau éclair est arrivé!

Looks? Roze muren, roze doosjes, felroze neon: bij Chez Claire is het pretty in pink. Voor het overige vrij sober, maar wel met een knipoog. Aan het plafond vallen de tig ronde spiegels op, terwijl het zwart-witte streepjesmotief op de vloer iets hypnotiserend heeft. Hoge donkere marmeren tafels zorgen voor wat extra klasse.

What else? Gluten, lactose en andere voedselintoleranties houden je niet tegen, bij Chez Claire vindt iedereen een geschikt patéke. Er komt zelfs een vegan eclair. En omdat verwennerij er wel een beetje over mag zijn, is er de champagne cuvée claire. Samen met al die zoetigheid de ideale cheatmeal.

Info? Vanaf 3 maart open in Antwerpen, vanaf 9 maart opent ook het filiaal in Gent (Kouter 185).

schrijnwerkersstraat 15
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@chezclaire.be website Facebook

Chez Claire Chez Claire Chez Claire Chez Claire