Balls & Glory Antwerpen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Balls & Glory Antwerpen

Antwerpen

What? Een assortiment van handcrafted meatballs, filled with things we love. Of anders gezegd: een echte Vlaamse gehaktbal, gevuld met Wim Ballieu’s favoriete ingrediënten. Een perfect huwelijk van heerlijk, artisanaal gehakt en innovatieve, pittige vullingen; gehuld in een modern kleedje en natuurlijk voorzien van de nodige glory, dat is Balls & Glory.

Looks? Gezelligheid troef in de verschillende Balls&Glory restaurants. Ook bij Balls&Glory Antwerpen, ben je daarvoor aan het juiste adres. Het geheel straalt namelijk een huiselijke en ambachtelijke sfeer uit. De inrichting werd basic gehouden, met een lange tafel en eenvoudige houten krukjes op een kasseien vloer. En qua locatie kan dit ook tellen: simpelweg in de Stadsschouwburg.

What else? Het uniek restaurant & winkelconcept van Balls&Glory bestaat uit de benadering van het concept ‘open keuken’. Je bent er namelijk te gast ìn de keuken en je kunt alle actie live volgen. Van het mengen van het gehakt tot het vakkundig verpakken van de lekkernijen. Je kunt gezellig aan tafel schuiven en direct je bestelling verorberen of met een doosje lekkers naar huis gaan en samen met vrienden en familie genieten van een gezellige lunch.

Info: Openingsuren: Van dinsdag t/m zondag van 11u30 tot 21u. Gesloten op maandag

Theaterplein 1
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 568 61 24 antwerpen@ballsnglory.com website Facebook

Balls & Glory Antwerpen Balls & Glory Antwerpen Balls & Glory Antwerpen Balls & Glory Antwerpen Balls & Glory Antwerpen