Vanallier - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Vanallier

Aalbeke

What? De familie Bossuwé opende na de frituur nu ook het eet-en friethuis Vanallier. Een plaats waar zowel de echte klassiekers zoals stoofvlees en spaghetti bolognaise, als foodtruck gerechten geserveerd worden. Het foodconcept brengt de foodtruck naar binnen door streetfood zoals hamburgers, wraps, salades en verse kroketten te serveren met Bossuwé frieten. Bij het concept hoort ook een uitgebreid bierassortiment om voor, tijdens of na het eten te nuttigen.

Looks? Bij Vanallier willen ze een leuk en toegankelijk kader creëren. De zaak is stijlvol en open ingericht, mede dankzij het daglicht dat binnenkomt door de grote ramen. De houten tafels, bruine stoelen en open keuken kaderen Vanallier in een huiselijke sfeer. Door het eerder industrieel plafond en de grote lusters straalt de zaak heel wat meer karakter uit dan een gewone frituur. Ook de bar springt in het oog.

What else? Ook aan de kinderen is gedacht! Op zondag wordt gezorgd voor kinderanimatie en op de menu staan ook verschillende kindergerechten.

Info? Dinsdag tot zaterdag open van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. 30 tot 22 u. Zondag van 18 u. tot 22 u. Maandag gesloten.

Aalbekeplaats 16
8511 Aalbeke

» Bekijk op kaart

056 41 42 49 info@vanallier.be website Facebook

Vanallier Vanallier Vanallier Vanallier Vanallier Vanallier Vanallier Vanallier