Va et Vient - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Va et Vient

Kortrijk

What? Jonge chef Matthias Speybrouck (bekend van De Vitrine in Gent) serveert een rough and refined keuken met kwalitatieve gerechten waar de smaak perfect zit. Het jonge team zorgt voor een aangenaam komen en gaan in een losse sfeer. Bij Va et Vient vind je geen spijskaart. Ze werken er met een vast menu maar wat er op je bord belandt, belooft vernieuwend te zijn.

Looks? Het pand werd vroeger gebruikt als opslagplaats voor vlas en kreeg na enkele andere herbestemmingen een nieuwe look & feel. De vloer is van beton, de houten tafels hebben een zwart frame. Eenvoud en rust. In de open keuken zie je chef Matthias perfect bezig. Het open plafond met koperen buisstructuur geven dit restaurant een no-nonsense karakter.

What else? Vanaf 15 mei tot 15 september komt er een heuse Va et Vient Outdoor. In samenwerking met Woodstoxx en Extremis komt er een exclusief design terras waar je kan aperitieven of lunchen.

Info? Van dinsdag tot donderdag open van 12 u. tot 14 u. en 18u30 tot 21u. Vrijdag en zaterdag open van 12 u. tot 14 u. en 18u30 tot 21u30. Zondag en maandag gesloten.

Handboogstraat 20
8500 Kortrijk

» Bekijk op kaart

056 20 45 17 info@vaetvient.be website

Va et Vient Va et Vient Va et Vient Va et Vient Va et Vient Va et Vient