Rizoom - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Rizoom

Gent

What? Rizoom is de nieuwe gedaante van de pop-up ramen bar Shibui. Niet langer pop-up, maar permanent. Niet langer ramen-bar maar een volwaardig restaurant in ware izakaya stijl. Iza-wie? Izakaya, de Japanse versie van een gastropub waar culinaire hapjes geserveerd worden bij de (after-work) drankjes. Er zijn ook volwaardige menu’s mogelijk, zowel als lunch of als diner. Wat dacht u van noordzeekrab met spitskool en gember? Of gepocheerde griet (de vis) met bloemkool en waterkers?

Looks? WATT The Firms is één van de coolste werkplekken van Gent. En daar heeft ook Rizoom nu een permanent onderkomen gevonden. De inrichting is heel eenvoudig, volledig naar Japanse normen. Maar sober is geen synoniem voor saai, Rizoom is een aangename plek om de middag of avond door te brengen. En later dit jaar zijn er nog renovatiewerken gepland.

What else? De term ‘BBQ’ is goed vertegenwoordigd op de menukaart, en dat heeft alles te maken met het geheime wapen van Yves Kerckhoffs: een Big Green Egg barbecue.

INFO Rizoom, lunch van woe tot vrij van 12u tot 14u, diner van di tot don van 18u30 tot 21u, vrij en zat van 18u30 tot 21u30, lunchmenu vanaf 28 euro, diner menu vanaf 42 euro

Nieuwewandeling 62
9000 Gent

» Bekijk op kaart

website

Rizoom Rizoom Rizoom Rizoom Rizoom Rizoom Rizoom