PLUS+ - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

PLUS+

Gent

What? Een groene hotspot waar bewust eten én leven centraal staat, dat is PLUS+. Zo worden de sapjes er koud geperst om het allerbeste uit het fruit en groenten te halen en zijn de salades uitsluitend bereid met kraakverse groenten, granen, peulvruchten en kruiden. En dat alles op seizoensmaat en het liefst zo lokaal mogelijk. De bezielsters en zussen Sofie en Lien willen op die manier niet enkel aan de slag met gezond eten, maar ook anderen inspireren. Een tussendoortje? Probeer een rawfood dessert. En voor de balans kan je kiezen voor een natuurwijntje of andere frisse apero.

Looks? Zo fris als een groen slaatje, zo ziet PLUS+ eruit. Pastel munt en blank hout voeren de boventoon: Scandinavië is hier niet zo heel ver weg. Wie binnenwandelt, passeert eerst de toonbank, het menubord en de koeltoog om pas verder in het knussere zitgedeelte te belanden. Op de bank, onder een letterlijk groene hemel, of aan de tafeltjes. Op lokale samenwerkingen zijn de zusjes trots, dus onder meer de koffie van Moor & Moor en wijnen van Les Trésors springen in het oog.

What else? Bij PLUS+ vind je in de gerechtjes op de menukaart geen additieven, bewaarmiddelen, tarwe, koemelk of geraffineerde suikers. Pure smaken van biologische ingrediënten vormen het slowfood concept. Ook take-away is mogelijk!

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11 u. 30 tot 18 u. Op zaterdag van 11 u. 30 tot 16 u. 30.

Ajuinlei 14
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0479 85 57 73 info@plus.gent website

Plus+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+ PLUS+