Les Trésors - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Les Trésors

Gent

What? Gespecialiseerd in natuurlijke wijnen met biologische geteelde druiven: bij Bernard van Les Trésors vind je een originele collectie wijnen die toegankelijk is voor iedereen. De zaak levert wijn aan toprestaurants als Publiek en De Vitrine in Gent, maar ook aan onder meer L’épicerie du Cirque in Antwerpen. Maar ook voor natuurlijke frisdranken of artisanale biertjes zit je bij Les Trésors aan het juiste adres.

Looks? Van de ene hoek naar de andere: na jaren in het gezellige Oudburg in een knus hoekpand te vertoeven, verhuisde Les Trésors naar de nog iets centralere gelegen Lindenlei, in een groter hoekpand. Ideaal dus om hier af te ronden na een dagje shoppen, want vlakbij de grootste shopstraten van Gent. Veel lichtinval en authentiek hout maken het aangenaam vertoeven in de winkel, snuisteren tussen de flessen is dus de boodschap!

What else? Zin in een degustatie? Ook voor wie wijn wil proeven en leren kennen, staat Bernard klaar om een woordje uitleg te verschaffen.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 17 u. tot 20 u. Zaterdag van 14 u. tot 18 u. Een ander moment? Maak een afspraak!

Lindenlei 1
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0477 93 34 47 wines@lestresors.be website Facebook

Les Trésors Les Trésors Les Trésors Les Trésors Les Trésors Les Trésors Les Trésors Les Trésors