Javascript is required to run this app.

Wasbar Antwerpen

Bar in Antwerpen
PRESS-WASBAR-ANTWERP-006-_FREDERIK-VERCRUYSSE
PRESS-WASBAR-ANTWERP-001-_FREDERIK-VERCRUYSSE

What? In navolging van de Gentse Wasbar vind je aan het populaire Zuid – where else – ook een Antwerpse versie. Grote wasjes, kleine wasjes én heerlijk brunchen (met bagels) of cocktails nippen, in niet nader bepaalde volgorde. Maar ook zonder was kan je hier terecht voor een pitstop: breng je laptop mee om in een originele setting én met gratis wifi verder te werken of hou er de wekelijkse koffieklets of after-workborrel.

Looks? Het hoekpand met de grote ramen laat de ruimte in het licht (en bij goed weer in zonnestralen) baden. De look and feel van deze WASBAR blijft in dezelfde lijn als de rest: fris retro vormt de rode draad. Expo ’58 zeteltjes in verschillende lounge hoekjes wisselen de felblauwe houten stoelen af.

What else? Zowel in de Wasbar in GentKortrijk als Antwerpen kan je een event organiseren, denk: bedrijfsborrel, familiefeest, verjaardag, presentatie, verloving, teambuilding… Dit kan op weekavonden vanaf 19 u. en in het weekend op zaterdag- en zondagavond. (Als het niet stoort dat de vaste klanten ondertussen hun wasje draaien, kan dit ook tijdens de openingsuren.)

Info? Geopend van maandag t.e.m. vrijdag van 8 u. tot 18 u. Zaterdag en zondag van 10 u. tot 18 u.

 

Foto’s: Frederik Vercruysse

Bezoeken?
Graaf Van Egmontstraat
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Wasbar Antwerpen
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe