Javascript is required to run this app.

The Jane

Restaurant in Antwerpen
NPTB-The-Jane-12
NPTB-The-Jane-9
NPTB-The-Jane-10-bewerkt
NPTB-The-Jane-6
NPTB-The-Jane-8
NPTB-The-Jane-1

What? In een kapel van het voormalig Antwerps militair ziekenhuis werd een gastronomische beleving gerealiseerd: The Jane. Het motto van chef-koks Sergio Herman en compagnon Nick Bril is: beleving. The Jane is een plek waar je lekker eet, maar ook kennismaakt met design, muziek en mode. Het gastronomische restaurant op de begane grond biedt plaats aan 60 gasten die allemaal zicht hebben op de open keuken in een glazen box. High-end design met als pronkstuk de Josperoven. In de Upper Room Bar draait het om eenvoudige gerechten en cocktails, wijn of speciaalbieren. Het getatoeëerd fornuis kreeg een centrale plaats in de ruimte waar vroeger het orgel stond.

Looks? Piet Boon®  tekende voor het interieur van The Jane.De blikvanger in het restaurant is een 800 kilo wegende kroonluchter met 150 lichtpunten, ontworpen door de designers van .PSLAB uit Beiroet. De moderne glas-in-loodramen, met motieven uit de keuken- en kerkgeschiedenis, zijn een creatie van Studio Job. Maes Inox zorgde dan weer voor het getatoeëerd fornuis in The Upper Room Bar en een enorme Zuid-Afrikaanse doodskop in neon houdt een oogje in het zeil.

Good to know  Reserveren voor The Jane Restaurant kan tot drie maanden van tevoren. De Upper Room Bar hanteert dezelfde openingstijden als het restaurant. Dat betekent dat u hier ook kunt aanschuiven voor de lunch. Reserveren? Dat kan tot een maand van tevoren.

Info?The Jane is op zondag en maandag gesloten. Op alle andere dagen, met uitzondering van vakanties, zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9u en 11u en tussen 15u en 17u.

Bezoeken?
Paradeplein 1 (Groenkwartier)
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
The Jane
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe