Javascript is required to run this app.

Standard

Restaurant in Antwerpen
standard_interior_print-2
standard_interior_print-3
STANDARD_PAKT_Antwerpen-1
standard_atmosphere_print-43

What? Op de vernieuwde Antwerpse PAKT-site vind je tussen de pakhuizen door een smeltkroes van start-ups en creatieve bedrijven, waaronder Standard: een no-nonsense pizzazaak. Op het menu? Italiaanse zuurdesempizza’s (zuurdesemdeeg is lichtverteerbaar én suikervrij), kraakverse salades en enkele dessertjes. De ingrediënten voor de gerechtjes komen van above your head: biologische groenten en kruiden vanop het dak van PAKT, een stadslandbouwproject op de daken van oude, industriële gebouwen. Ook minder voor de hand liggende groenten zoals warmoes, koolrabi of boerenkool vullen de pizza’s.

Looks? Geen al te bijzonder concept, wel een “standaard” no-nonsense interieur. De look and feel van het voormalige industriële pakhuis bleven bewaard, denk: ruwe materialen als beton en fabriekstegels. Het geheel werd aangevuld met massieve eiken tafels en banken. Bij goed weer kan je terecht op het ruime terras en groepen vinden een ruime plek op de bovenverdieping. Blikvanger van de open keuken is de grote steenoven.

What else? Om 17 u. kan je dagelijks terecht bij Standard voor een apero en free (!) fingerfood. Geregeld zijn er workshops waar je de leer van het zuurdesemdeeg zélf onder de knie kan krijgen.

Bezoeken?
Regine beerplein 1, bus 001
2018 Antwerpen
Places in de buurt van
Standard
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe