Javascript is required to run this app.

Roest

Restaurant in Antwerpen
DSC_5965
DSC_60772
DSC_6128
DSC_6159

What? Dat Robin Janssens en Björn Meeuwsse de kneepjes van het horecavak kennen, is duidelijk: na het succesverhaal van de Burgerij (zeven vestigingen) gingen de heren aan de slag met Roest. Je kan er terecht voor een klein of uitgebreid ontbijt, originele lunch, gezellig diner en alles dat daar tussen valt. Op de menukaart staan zowel brasserieklassiekers als internationaal beïnvloedde gerechtjes zoals kip ‘piri piri’.

Looks? De industriële look van Roest maakt het verhaal van de zaak af. Karaktervol hout vult het interieur en de vele planten (op de grond, op tafel, in de lucht) en gezellige zithoeken maken de sfeer warmer en huiselijk. Één van de blikvangers is de vloer: laat je optisch verbazen door het glaswerk!

What else? Roest ontstond uit horecazaak Roast, een plek waar gerechten van high-end kaliber centraal stonden. Robin en Björn veranderen echter snel hun aanpak en besloten kreeft en Wagyu-rund om te ruilen voor de eenvoudige maar lekkere keuken van Roest, een iets toegankelijker verhaal.

Info? Geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 12 u. tot 14 u. 30 en 18 u. tot 22 u. Op vrijdag van 12 u. tot 22 u. 30. Zaterdag van 9 u. 30 tot 22 u. 30, zondag van 9 u. 30 tot 21 u. Maandag gesloten.

Bezoeken?
Sint-Aldegondiskaai 64
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Roest
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe