Javascript is required to run this app.

Noah

Hotel in Antwerpen
150605_NOAH_028
150605_NOAH_046
150605_NOAH_123
150605_NOAH_140
150605_NOAH_053

What? Een bijzonder gebouw uit de jaren dertig werd grondig gerenoveerd tot een klein hotel in de bosrijke omgeving van Kasterlee. Inclusief uitstekend restaurant en enoteca. Noah staat voor eigentijdse klasse, gezelligheid, elegantie, design en kwaliteit. 10 stijlvolle kamers en 2 moderne vergaderzalen voldoen aan alle hedendaagse eisen. Je vindt er het perfecte evenwicht tussen natuur en cultuur, comfort en technologie: zowel in de inrichting als de zorg van het personeel tot in de achtergrondmuziek.

Looks? Slapen doe je in stijlvolle, strakke kamers met een optimale lichtinval. Opstaan doe je met een prachtig, groen uitzicht. Kunst krijgt ook aandacht bij Noah. Ze werken samen met kunstgalerij Art and Advice uit Stevoort (Hasselt) die ervoor zorgt dat in elke kamer een ander werk hangt en de gasten regelmatig kunnen genieten van iets nieuws.

What else? Chef Robrecht Wolters verwent je smaakpapillen in het restaurant. Daarnaast hoort er bij Noah ook een enoteca. Kom er ’s avonds een van de bijzondere wijnen proeven en geniet van de Franse, ambachtelijke keuken.

Info? Kamers vanaf € 124 per nacht.

 

Bezoeken?
Lichtaartsebaan 51
2460 Kasterlee
Places in de buurt van
Noah
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe