Javascript is required to run this app.

Món

Restaurant in Antwerpen
NewPlacesToBe_Mon_antwerpen (5)
NewPlacesToBe_Mon_antwerpen (4)
NewPlacesToBe_Mon_antwerpen (2)
NewPlacesToBe_Mon_antwerpen (1)
NewPlacesToBe_Mon_antwerpen (0)

What? Brasserie Món vond onderdak in een gebouw uit 1685 dat oorspronkelijk uit drie panden bestond en uitzicht heeft op het Bonapartedok en ’t Eilandje. Centraal in de open keuken van Món staat een Josper houtskooloven uit Catalonië. Deze unieke houtskooloven combineert alle goede eigenschappen van zowel een grill als een barbecue. Het gebruik van de speciaal ontworpen houtskoolsoort zorgt voor een typerende, intense smaak. Neem dit in combinatie met het Limousin rundvlees van eigen kweek en je krijgt unieke en overheerlijke smaakcombinaties.

Looks? De oorspronkelijke en eeuwenoude zware draagstructuur met eikenbalken werd netjes geïntegreerd in het nieuwe interieur. Vooral ’s avonds komt het interieur helemaal tot leven door exquise verlichting van binnenhuisarchitect AID die ervoor zorgt dat de tijdloze balken perfect in het warm eigentijds interieur hun meerwaarde tonen. Ook de opvallende gekaleide buitenmuren werden volgens de voorschriften van Stedenbouw in hun oorspronkelijke staat hersteld waardoor de opmerkelijke gevel een instant hoge toegevoegde architecturale waarde bezorgt aan ’t Eilandje. De met kettingzaag gebeeldhouwde levensechte rundskop is een opvallend dramatisch accent in het serene en sobere interieur.

What else? Món is Catalaans voor “wereld” en verwijst naar de verschillende werelden die harmonieus samenkomen in de oorspronkelijke Antwerpse havenwijk ’t Eilandje.

Info: Maandag-Zaterdag: 12u – 14u30 & 18u – 22u
Zondag: 12u – 22u (doorlopend)

Bezoeken?
Sint-Aldegondiskaai 30
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Món
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe