Javascript is required to run this app.

Jerom

Restaurant in Antwerpen
IMG_1125
DSC_0874.V1
DSC_0865.V1
DSC_0929.V2
SAM_8335_Fotor

What? De jonge chef-kok Filip De Pauw is goed op weg om hét jong keukengeweld van ’t Stad te worden. Na een opleiding aan Spermalie draaide hij mee in de keukens van sterrenrestaurants Hertog Jan, Horseele en ’t Zilte. Nu staat hij zelf aan het roer van Jerom. In zijn eigen keuken brengt hij authentieke gerechten waar hij creatief mee omspringt. Zoals bijvoorbeeld de roodbaars met prei, kerrie en grijze garnaal. Alles is dagvers en huisbereid, tot en met het brood en de koekjes bij de koffie.

Looks? In de trendy en artistieke wijk ’t Zuid vond Jerom, genoemd naar Filip’s opa, zijn thuis in een gewezen papieropslagplaats, vlakbij de Vlaamse Kaai en het Museum voor Schone Kunsten. Het gebouw kreeg een grondige opknapbeurt. Binnenin werd een warme, serene sfeer gecreëerd door gebruik te maken van een mix van hout en industriële looks. Er werd bewust veel ruimte gelaten tussen de tafels, die bedekt zijn met spierwit linnen. Op die manier ervaren bezoekers een oase aan rust en ruimte in een bruisende omgeving. Ook het unieke dakterras belooft memorabele momenten tijdens zomeravonden.

What else? Filip De Pauw is geen onbekende voor de bezoekers van de Antwerpse Vogeltjesmarkt. Le Verseau, het bistrokraam van De Pauw, blijft bestaan. Hier kunnen mensen zijn keuken alvast leren kennen door kleine gerechtjes te proeven, al dan niet gecombineerd met daarbijhorende wijntjes.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. 30 tot 21 u. 30. Op zaterdag enkel ’s avonds. Zondag en maandag gesloten.

Bezoeken?
Graaf van Egmontstraat 39a
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Jerom
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe