Javascript is required to run this app.

Divin

Bar in Antwerpen
DSC02299 edit
DSC02297
DSC02293 edit
DSC02288 edit
DSC02285
DSC02284

What? Sepideh ‘Sepi’ Sedaghatnia, sommelier van het jaar en bij de VTM-kijkers bekend als het sympathieke edoch strenge jurylid in ‘Mijn Pop-uprestauarant!’, kon haar drang om zélf te ondernemen niet langer onderdrukken. Ze richtte Divin op: een wijnbar waar je ook kleine gerechtjes kan proeven én een shop waar je de beste wijnen, natuurlijke producten en delicatessen kan kopen. Het bruisende Antwerpse ‘zuid’ kreeg er een unieke zaak bij!

Looks? Sepi wou absoluut drie culturen vermengen: de industriële sfeer van New York, het charmante aspect van Parijs en tot slot de kleurrijke beleving van Iran. Interieurbureau Too Many Agencies werkte het design uit en koos voor natuurlijke elementen als leder, koper, gebrand hout en voornamelijk ruwe materialen. Eyecatcher van de zaak is de strakke metaalstructuur aan het plafond: voor Sepi de moderne variant van een Iraanse moskee.

What else? Divin is uitgerust met een wijnkoeling voor maar liefst 1.500 flessen en maakt het pand dan ook de ideale wijnbar. Het Divin-servies werd op maat en smaak gemaakt en geven de gerechtjes extra finesse.

Info? Open van donderdag tot maandag van 12 u. tot  15 u. en van 18 u. tot 23 u. Dinsdag & woensdag gesloten.

 

Foto’s: Kris Vlegels en Nicolas Block

Bezoeken?
Verschansingstraat 5-7
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Divin
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe