Javascript is required to run this app.

Chez Claire

Bar in Antwerpen
chez-claire-hannelore-veelaert-20180228-06521
chez-claire-hannelore-veelaert-20180228-06571
chez-claire-hannelore-veelaert-20180228-06554

What? Een eclair is altijd hetzelfde? Think again. Na de haute dogs en haute friture is er nu de haute eclair. Ontsproten uit de geesten van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, de jongens achter Wasbar. Ze vonden hun inspiratie in Parijs, waar de eclair de macaron naar de kroon steekt. In Chez Claire kan je kiezen uit dertien smaken: pistache, salted caramel, triple dark chocolate, … Le nouveau éclair est arrivé!

Looks? Roze muren, roze doosjes, felroze neon: bij Chez Claire is het pretty in pink. Voor het overige vrij sober, maar wel met een knipoog. Aan het plafond vallen de tig ronde spiegels op, terwijl het zwart-witte streepjesmotief op de vloer iets hypnotiserend heeft. Hoge donkere marmeren tafels zorgen voor wat extra klasse.

What else? Gluten, lactose en andere voedselintoleranties houden je niet tegen, bij Chez Claire vindt iedereen een geschikt patéke. Er komt zelfs een vegan eclair. En omdat verwennerij er wel een beetje over mag zijn, is er de champagne cuvée claire. Samen met al die zoetigheid de ideale cheatmeal.

Bezoeken?
schrijnwerkersstraat 15
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Chez Claire
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe