Javascript is required to run this app.

Brood en Bloemen

Bar in Antwerpen
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-01
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-07
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-06
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-05
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-04
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-03
NewPlacesToBe-Brood-en-bloemen_Lier-02

What? Brood en Bloemen is een adresjes in een oase van bloemen en planten. Vriendinnen Ine en Nathalie bedachten het concept: in hun zaak combineren ze alle kleine gelukjes van het leven. Denk aan een lekker ontbijt, goed ruikende bloemen, een kopje thee en leuke accessoires voor je huis. Je kunt er de hele dag door terecht voor een ontbijt en ’s middags schuif je aan tafel voor lunch. En dat steeds omringd door prachtige, verse bloemen.

Looks? Eenmaal binnen in Brood en Bloemen kijk je je ogen uit. Ondanks dat er zoveel spullen samen staan, vormt alles een overzichtelijk geheel. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout voor de wand en de tafeltjes, in combinatie met de overvloed aan planten en fleurige bloemen zorgt dit voor een natuurlijk effect. De toog, hangende gloeilampen en de ijzeren rekjes houden het geheel dan weer wat stoerder.

What else? Als je geen tijd hebt om ter plaatse te eten, kun je ook kiezen voor take away. Ontbijt op bed? Bestel een ontbijtmand! Inspiratie nodig voor een origineel cadeau of wil je jezelf eens verwennen? Bij Brood en Bloemen kun je een abonnement nemen waardoor je wekelijks een vers boeket bloemen ontvangt. What’s not to like? 

Bezoeken?
Liersesteenweg 78 Emblem
2500 Lier
Places in de buurt van
Brood en Bloemen
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe