Javascript is required to run this app.

Bia Mara Antwerpen

Bar, Restaurant in Antwerpen
Bia Mara 5
Bia Mara 3
Bia Mara 1
Bia Mara 2
11541226_10206082290370504_1561332893_n

What? Bia Mara staat voor duurzaam gevangen vis, maar dan in een snelle hap. De Ieren Simon en Barry serveren er luchtige en krokante fish & chips van smaakvolle (en soms onbekende) seizoensvis als heek, zeebrasem of rode poon. Aangevuld met een assortiment van verse sauzen, zelf gesneden chips en eigen samengesteld zout. Afhankelijk van het aanbod kiezen de chefs van Bia Mara afwisselend drie tot vier variëteiten uit de meer dan twintig soorten duurzaam gevangen vis die doorheen het jaar in de keuken passeert. Het is dan ook de filosofie van de zaak: duurzame visserij schrijft voor wat er op het menu komt, niet andersom. Naast fish & chips staan er nog wat extra’s op het menu: een portie muntige erwtjespuree, een knolseldersalade, venkel met mosterdzaadjes of pickles van radijs en wakame zorgen voor de final touch.

Looks? Op het grote krijtbord lees je de vangst van de dag. Maar ook het interieur trekt de aandacht: de authentieke tegelvloer en houten, vintage stoelen en tafels geven de ruimte karakter, de tegels aan de muur en het koperen armatuur zorgen dan weer voor de moderne toets.

What else? Bia Mara is Keltisch voor ‘vis en schaaldieren’. De gelijknamige plek is het derde restaurant van de heren, na Bia Mara Brussel en Londen.

Info? Open van dinsdag tot donderdag van 12 u. tot 15 u. en van 17 u. tot 22 u. Vrijdag en zaterdag doorlopend van 12 u. tot 23 u. Zondag van 12 u. tot 22 u. Maandag gesloten.

Bezoeken?
Maalderijstraat 1
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Bia Mara Antwerpen
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe