Mammouth - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Mammouth

Brussel

What? De nieuwe klepper in de grijze en vrij anonieme wijk van het Brusselse Zuidstation heet Mammouth. Zusjes Charlotte & Anaïs gingen begin december 2014 de uitdaging aan om de saaie wijk te doen heropleven met hun hippe foodspot. Mission accomplished, want naast lekker eten en ‘Diego de cactus’ kom je er ook de typische Brooklyn hipsters tegen (type laptop-beanie-baard). Zou het dito logo daar voor iets tussenzitten?

Looks? Mammouth verschilt van iedere horecagelegenheid in de buurt. Zo treed je binnen in een oase van licht met een warme houten inrichting. Retro schoolstoeltjes en sfeervolle light bulbs zorgen voor instant happiness.

What else? Alles wat er op tafel verschijnt is 100% home made zoals de quiche van het huis en de soep met een twist. De zelfgemaakte broodjes met heerlijk beleg zijn van hetzelfde smakelijke kaliber en doen je de saaie ‘smoskes’ voor even voorgoed vergeten. Tip: proef er eens van hun broodje kip tandoori met korianderhummus. Om duimen en vingers bij af te likken!

Info: Open van maandag tot vrijdag van 11.30 u tot 18.30 u.

Rue de Russie 10
1060 Brussel

» Bekijk op kaart

02 534 43 98 hello@mammouth.be Facebook

Mammouth Mammouth Mammouth Mammouth Mammouth Mammouth Mammouth