Lathee - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Lathee

Geraardsbergen

What? Bij Lathee kan je terecht voor een bakje troost, een ontmoeting en vooral: een rustmoment. Eigenares Katrien wil tegen haar klanten kunnen zeggen “zet je en doe eens rustig aan”. Je drinkt er ambachtelijk gebrande koffie door Hoorens Koffiebranderij en organische thee(creaties) met natuurlijke ingrediënten van het eigen huismerk Lathee. Bij warm weer kies je een frisse, huisgemaakte limonade, cocktail of biosap van De Pajottenlander. Daarnaast biedt Lathee ook een eenvoudige, kleine kaart met pure en lokale ingrediënten: yoghurt van De Schapenmelkerij, artisanaal gebak en taart van De Sjampetter of Julie’s House én kleine hapjes!

Looks? Niet enkel de thee en koffie, maar ook het interieur werkt rustgevend. Lathee is op enkele elementen na helemaal spik-en-span-wit. De grote ramen zorgen voor warmte en lichtinval en zorgen op hetzelfde moment voor leuke zitplekken. Naast tafeltjes voor twee personen is er ook een blankhouten table commune. Eyecatchers van Lathee zijn de knalgele toonbank en leuke verlichting.

What else? Je kan de thee(creaties) ook kopen ter plaatse of in de webshop. Het zijn steeds eigenzinnige combinaties van de fijnste, natuurlijke kruiden. Elk ingrediënt is geselecteerd op smaak en natuurlijke werking. De Lathee bewaarbeker beschermt je thee bovendien optimaal tegen licht, vocht of warmte.

Info? Open op maandag tot woensdag en van vrijdag tot zaterdag van 9 u. tot 17 u. Donderdag en zondag gesloten.

Karmelietenstraat 2
9500 Geraardsbergen

» Bekijk op kaart

0477 21 27 53 katrien@lathee.be website Facebook

Lathee Lathee Lathee Lathee