Julie's House - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Julie’s House

Gent

What? Net na het zesjarig bestaan van het gezellige gebakshuisje in het historisch centrum van Gent, vond uitbaatster Julie Stampaert de tijd rijp een tweede winkel te openen, dit keer vlakbij het Sint-Pietersstation. Julie’s House aan het station behoudt de authenticiteit die je gewend bent, maar het concept verandert wel enigszins: hier is geen mogelijkheid meer om een stukje taart ter plekke op te eten. Je kan er wel alle taarten, cake en andere artisanale producten zoals confituur, granola, choco en thee kopen en mee naar huis nemen.

Looks? De tweede Julie’s House huist in een pand dat 20 jaar heeft dienst gedaan voor een chocolatier en als pralinewinkel. De authentieke toonbank en het parket met visgraatmotief werden behouden en passen perfect bij het artisanale karakter van alle huisbereide producten. De kleurrijke toonbank brengt dan weer in één oogopslag leven in de brouwerij.

What else? Julie’s House levert dagelijks op tal van plaatsen verse taarten die je ter plaatse kan proeven of kan meenemen. In Gent kan je het gebak ook laten leveren via Bubble Post. Binnenkort ook in Antwerpen, Sint-Niklaas, Brussel en Kortrijk!

Info? Woensdag tot zondag van 9 u. tot 18 u. Maandag en dinsdag gesloten.

Koningin Elisabethlaan 26
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 / 233 33 90 info@julieshouse.be website

Julie’s House Julie’s House Julie’s House Julie’s House Julie’s House Julie’s House