La Fabrique en Ville - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

La Fabrique en Ville

Brussel

What? La Fabrique en Ville is het broertje van La Fabrique au Châtelain, een ontbijt- en brunchplek in Elsene. Bij deze jongere telg, een frisse hotspot in het Egmont park in hartje Brussel, doe je jezelf te goed aan brunch, lunch en thee of koffie met taart. Op de kaart: verse sapjes en soep van de dag, home-made ijsthee, boterhammen, salades, maar ook fish & chips en gepocheerde eitjes à la florentine, Bénédicte of royal. Enkel in het weekend kan je hier lang en uitgebreid genieten van de 100% huisgemaakte brunchbuffet.

Looks? De hoge ramen zorgen samen met de ‘Edison light bulbs’ voor een warme gloed in de zaak die echt wel iets weg heeft van – hoe kan het ook anders – een fabriekspandje. La Fabrique en Ville heeft dus duidelijk z’n naam niet gestolen en oogt ruim en luchtig door het hoge plafond en het halve verdiepje. Het pand kreeg zowel vanbinnen als vanbuiten een maagdelijke witte couche en de gigantische muntgroene houten poort spreekt tot de verbeelding. Enkel de achterste wand is volledig bekleed met een warme botanical print. Houten en witmarmeren tafels wisselen mekaar hier af in het comfortabele gezelschap van stoelen uit rotan, in zachte pastelkleuren of met een leuke bosprint. Een evenwichtige mix van Scandinavische, vintage en botanische invloeden.

What else? Zodra de zon schijnt, kan je terecht op het ruime terras, middenin het groen!

Info Open van maandag t.e.m. vrijdag van 11 u. tot 16 u. 30. Zaterdag en zondag open voor de brunch van 10 u. 30 tot 17 u.

Parc d'Egmont, Boulevard de Waterloo 44/Z
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02 5139948 website

La fabrique en ville-61 La Fabrique en Ville La Fabrique en Ville La Fabrique en Ville La Fabrique en Ville La Fabrique en Ville