Koks & Tales - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Koks & Tales

Hasselt

What? Het funky catering concept The Foodmonkeys heeft ook een permanente cocktailbar: Koks & Tales Cocktailbar. Rob Biesmans, Hasseltse kok en eigenaar van The Foodmonkeys, vond het tijd om de cocktails te delen vanuit een vaste thuishaven. Je vindt er steeds 12 cocktails op de kaart waaronder klassiekers, maar ook eigen creaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Spiced Cider Toddy (met bourbon, rum, vanille, appel cider) of een Monkeypunch (met gin, citroensap, banana creme)?

Looks? Het hoekpand in een van de gezellige straatjes van de Hasseltse binnenstad oogt als jouw eigen huiskamer. Nestel je in een van de zetels of zoek een plek aan de toog (aanrader als je benieuwd bent hoe die cocktails nu precies geshaket worden). Muziek komt uit de platenspeler en past perfect bij het sfeertje. Hou je ogen open voor details!

What else? Op zoek naar een bartender met ervaring en feeling voor kunstwerkjes die bijna te mooi zijn om op te drinken? Koks & Tales kan je ook inhuren voor events of speciale gelegenheden!

Info? Geopend van dinsdag tot zaterdag van 18 u. tot 1 u. Zondag en maandag gesloten.

Schrijnwerkersstraat 9
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011322542 info@thefoodmonkeys.com website

Koks & Tales Koks & Tales Koks & Tales Koks & Tales Koks & Tales