King George Cafe - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

King George Cafe

Sint-Niklaas

What? In het King George Café kan je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht voor steengoede koffie, een frisse lunch, Italiaans getinte aperitivo en een vers stukje taart van Julie’s House. In de open keuken zie je de royale ‘kitchen queens’ aan het werk: als vakkundige barista’s gaan ze aan de slag met een authentieke La Marzocco, maken ze salades à la Ottolenghi en geven ze de niet-zo-alledaagse broodjes, sapjes en biologische soepen een originele twist.

Looks? Creatief bureau King George, dat boven het café zelf huist, richtte de zaak in met oog voor detail én trends. Hier stap je niet één maar wel drie werelden binnen: de barzone trekt de aandacht met een toog uit groen marmer van wel tien meter lang, relaxen doe je in de moderne versie van een British Library en nog verder kan je terecht in de urban jungle – inclusief botanical prints en exotische planten. Het Balinese buitenterras is dan weer dé plek om van de zon te genieten.

What else? Het King George Cafe maakt deel uit van “The House of King George”, een experience design hub van maar liefst 1000 m2 in een voormalige tapijtfabriek. Naast het café vind je op deze industriële site nog de kantoren van “The Mad Creative Agency King George”, een conceptstore vol design- en interieurspullen van 150 m2, een event hall en meeting livingrooms.

Info? Geopend van maandag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 18 u.

Driekoningenstraat 48
9100 Sint-Niklaas

» Bekijk op kaart

03 746 10 10 info@kinggeorgecafe.be website Facebook

King George Cafe King George Cafe King George Cafe King George Cafe King George Cafe King George Cafe