Humus x Hortense - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Humus x Hortense

Elsene

What? Humus x hortense staat voor een niet zo alledaagse kruisbestuiving: duurzame gastronomie en botanische cocktails. Reeds in 2008 heeft het visionaire culinaire paar, Caroline Baerten en Nicolas Decloedt, het concept botanical gastronomy opgericht. Het restaurant werd vervolgens in 2019 bekroond tot ‘The Best Vegan Restaurant of the World’. Op de kaart? Het degustatiemenu volgt de 24 micro-seizoenen van de bioboerderij ‘Le Monde de Mille Couleurs’ en combineert deze culinaire reis met voortreffelijke cocktails.

Looks? Het is een eclectisch interieur met Art Nouveau details en een rijkelijk versierd plafond. Tegelijkertijd is het een eigentijds en tijdloos decor waar lokaal vakmanschap en gezelligheid samenvloeien. Planten vullen de planken, alle design is Belgisch en het servies is speciaal voor het restaurant gemaakt door Caroline Baerten. Dankzij de open keuken kun je Nicolas en zijn internationaal team in de gaten houden wanneer ze je cocktail of gerecht creëren.

What else? Ook de wijnen zijn stuk voor stuk natuurlijk en biodynamisch, geselecteerd door Caroline, mede-eigenaar van humus x hortense en WSET-gecertificeerd sommelière.

Info? Open van dinsdag tot en met zaterdag van 18 u. tot 23.00 u. Lunch is mogelijk van vrijdag tot zaterdag van 12 u. tot 14.30 u. Gesloten op zondag en maandag

De Vergniesstraat 2
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

0474 65 37 06 info@humushortense.be website Facebook

Humus x Hortense Humus x Hortense Humus x Hortense Humus x Hortense Humus x Hortense