HAPPY Guesthouse - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

HAPPY Guesthouse

Brussel

What? HAPPY Guesthouse startte als een renovatieproject van een typisch herenhuis in het historische centrum van Brussel, vlakbij de Grote Markt en de Zavelwijk. Op de plaats waar vroeger boetiek Emery & Cie du Sablon huisde, kan je vandaag de dag vier gastenkamers op vier verdiepingen terugvinden.

Looks? In samenwerking met interieurarchitecten van l’Atelier Dynamo, designer Julien Renault, White Concept Store en Taschen nam Sophie van HAPPY Guesthouse het herenhuis volledig onder handen. De verschillende art déco elementen werden met zorg behouden. Daarnaast werden de tafels, bedden en boekenplanken op maat gemaakt. In de bibliotheek kan je een mooie boekencollectie van Taschen terugvinden die op hun eigen manier een subtiele kleur geven aan het interieur.

What else? Ontbijten is naast een goede nachtrust een hoofdzaak bij HAPPY Guesthouse. Je kunt er dan ook dagelijks genieten van een zelfgemaakt ontbijt met Belgische producten. Het ontbijt wordt geserveerd in de lichte ontbijtzaal, waar je ook de mooie boekencollectie aantreft.

Rue de l'Hopital 27
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

website

HAPPY Guesthouse HAPPY Guesthouse HAPPY Guesthouse HAPPY Guesthouse