Donza - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Donza

Deinze

What? Een passie voor eten en koffie dreef uitbaters Stefaan en Lien tot het openen van Donza, een koffie-, thee-en eethuis. De dag kun je hier starten met een ontbijt of brunch gevuld met o.a. pannenkoeken en verse smoothies. Voor de lunch of het diner vind je hier aanbiedingen uit de wereldkeuken. Na de lunch is het tijd voor een high tea momentje met typisch Engels gebak.

Looks? In Donza heerst een interieur met karakter waar je niet meteen op uitgekeken bent. De bakstenen muur en de stalen omkadering van de belichting geven de zaak een stoer en industrieel kantje. De kant van de bar heeft de meest moderne look, de andere delen van de zaak hebben een iets grotere retro touch. Zo heb je de kleurrijke tegels, oude luchters en de vintage sofa’s.

What else? Stefaan en Lien gaan voor kwaliteit. De koffie die je proeft in Donza is verse koffie van Caffènation uit Antwerpen. Voor de theeliefhebbers is er biologische thee van de gerenommeerde sommelier Ann Vansteenkiste.

Info? Maandag open van 9 u. 30 tot 17 u. 30. Dinsdag tot vrijdag open van 8 u. tot 17 u. 30. Vrijdag ook extra open van 18 u. 30 tot 23 u. 30. Zaterdag geopend van 9 u. tot 17 u. Zondag gesloten.

 

Oude Brugsepoort 44
9800 Deinze

» Bekijk op kaart

09 335 65 89 info@donza.be website Facebook

Donza