Chicago - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Chicago

Brussel

What? Eetcafé Chicago is een ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van lekker eten, gezelligheid en een leuke babbel. Een taartje eten, een dampende koffie slurpen met een krant in de hand of een eerlijke lunch of diner: bij Chicago is het er allemaal, zonder veel poespas. De gerechten zijn Belgisch geïnspireerd en bijna alle producten komen van verschillende lokale leveranciers. Op de menukaart vind je klassiekers als spaghetti bolognaise en croque monsieur, maar probeer zeker ook eens de Mexicaanse Quesadillas of een “Boem Patat”: een heerlijk, gevulde aardappel uit de oven.

Looks? De ruimte is groot en hoog en geeft je meteen het gevoel even te ontsnappen uit het woelige Brussel. Eetcafé Chicago ziet er een beetje uit als een oude cinema: de houten klapstoeltjes zijn authentiek! Sanseveria’s en kleurrijke bloemen wisselen elkaar af op de lange tafels of tegen de muur. Zitten doe je op houten stoeltjes of op de designzitbanken. De leuke mix van stijlen zorgt voor een gezellige couleur locale en dat is precies wat Chicago wil bereiken: samen keuvelen, een pintje drinken of lekker eten.

What else? Je kan bij Chicago ook terecht voor een ruim ontbijt of huisgemaakte patisserie. Cheesecake, moeulleux au chocolat, carrot cake, apple crumble… Hier kan je dus zeker even uitrusten na een stevige wandeling/shopping.

Info? Open van maandag tot zondag van 9.00 tot 17.00

 

Vlaamsesteenweg 45
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

02/502.18.41 info@chicagocafe.be website Facebook

Chicago Chicago Chicago Chicago Chicago Chicago Chicago Chicago Chicago