Can Domingo - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Can Domingo

Ibiza

What? Vergeet de tapas even, Can Domingo is dé must-visit Italiaan op het Spaanse Ibiza. Drie Italiaanse amici die een passie voor gastronomie en tafelen delen, sloegen de handen in elkaar en creëerden een restaurant waar topproducten centraal staan. Echte Italiaanse gerechten waarin organische, zelf gekweekte groenten een grote rol spelen wisselen authentieke vlees- en visgerechten af.

Looks? Weg van de drukte and chaos van de vele clubs die Ibiza rijk is, huist Can Domingo in een authentieke finca in de heuvels van San Jose. De weg er naar toe is al idyllisch, de plek zelf grenst aan het magische. Hier dineer je in een groene setting aan de voet van een berg. De look and feel is kleurrijk en fris, gezellige verlichting maakt de plek bij het vallen van de avond ronduit romantisch. Een aantal keren per week komt een liveband toepasselijke jazz spelen.

What else? Can Domingo is al tal van keren het decor geweest van bijzondere events en huwelijken, dat zegt veel over de dromerige setting. Reserveren is aangeraden.

Info? Dagelijks geopend.

Carretera Ibiza-San Josè
07830 Ibiza

» Bekijk op kaart

+34 971 800 184 info@candomingoibiza.com website

Can Domingo Can Domingo Can Domingo Can Domingo Can Domingo Can Domingo