Brander - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Brander

Halle

What? Slow down, doe alsof je thuis bent en proef van versgebrande koffie bij het gezellige Brander. Hier kiezen ze zelf de beste koffiebonen bij lokale boeren en roosteren ze voor je neus. Zo zie je precies hoe jouw straffe koffie gemaakt wordt. Goesting in iets anders? Ook cold-pressed juices en speciale theesoorten staan op het menu. Om de honger te stillen kan je er ’s ochtends terecht voor een fris ontbijt (probeer zeker de yoghurt met gebrande granola) en ’s middags voor een lichte lunch.

Looks? Pal in het historisch centrum van Halle en met de Sint-Martinusbasiliek als buur oogt het gebouw al iconisch. Binnenin vind je oude, stenen muren, een gouden bar en glazen kasten in staal. Het gewapend glas geeft het geheel een stoer-speelse touch. De zeteltjes zorgen dan weer voor gezelligheid. De open micro-roastery, waar de bonen worden gebrand, vormt het hart van de zaak. De inrichting werd gerealiseerd door King George.

What else? Op de eerste verdieping huist een concept store met hebbedingen die je niet kan laten liggen. Denk aan prachtige interieuraccessoires, tropische planten en originele kleding.

Info? Geopend woensdag tot en met vrijdag van 8u tot 18u, zaterdag van 9u tot 18u. Gesloten op zondag, maandag en dinsdag.

Grote Markt 20
1500 Halle

» Bekijk op kaart

02 305 94 70 info@branderhalle.be website Facebook

Brander Brander Brander Brander Brander Brander Brander Brander