Bavet Elsene - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bavet Elsene

Elsene

What? Het succesverhaal van ‘fast casual spaghetti chain’ Bavet blijft duren: na meerdere vestigingen in de Belgische grootsteden openen ze nu hun lucky number seven in Elsene. En ook het menu blijft uitbreiden. Zo bieden ze nu voorgerechtjes, glutenvrije pasta én veganistische sauzen.

LooksElke Bavet krijgt een eigen karakter, gebaseerd op de buurt of stad waarin ze zich bevindt. Aangezien de zevende Bavet op een steenworp ligt van actrice Audrey Hepburns geboorteplaats, is het interieur een ode aan de filmwereld. Setting van dienst: een voormalige slagerij uit de fifties, omgetoverd tot een traditionele Amerikaanse diner. De zwart-witte foto’s aan de muur roepen gegarandeerd nostalgische gevoelens op. En dat terwijl de zware mannen van Pulp Fiction letterlijk op je neerkijken.

What else? Voor de smospotten onder ons voorziet Bavet – de naam spreekt voor zich – gratis bavetten. De spaghettiketen caterde onlangs trouwens voor de eerste keer een huwelijk. Dat zetten wij bij deze ook op onze bucketlist.

Info? Dagelijks open van 12u tot 14u30, en van 17u30 tot 22u.

Chaussée de Boondael, 413
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

info@bavet.eu website Facebook

Bavet Elsene Bavet Elsene Bavet Elsene Bavet Elsene