Zukini - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Zukini

Gent

What? De innovatieve concept-saladebar Zukini opende nog maar pas de deuren aan de Gentse Overpoort of het is nu al een ware healthy fastfood trekpleister. Je kan er namelijk zélf à la minute je – overigens heel betaalbare – salade samenstellen in enkele eenvoudige stappen. Geen inspiratie? Ga dan voor één van de vijf suggesties. Zukini speelt zo op hun eigen originele manier in op de trend van gezonde levensstijl. En geen zorgen: bij Zukini staat gezond niet gelijk aan saai. De creaties zijn verrassend én lekker.

Looks? Het Gentbrugse NOPA Design nam de totale inrichting voor hun rekening. Sommige elementen kan je ook terugvinden bij hun interieurs voor het Gentse True Beans en pop-up restaurant WOLF. Ook de Gentse grafittikunstenaar Bue The Warrior droeg met een knipoog zijn steentje bij aan het interieur. De hoge ramen geven een ruim uitzicht op één van de meest jeugdige straten van Gent.

What else? Superfoods als boerenkool, quinoa, jonge spinazie, rode biet, noten en pompoen zwaaien er de plak. Ook workshops rond gezonde voeding, yoga of raw food kookworkshops komen er binnenkort aan bod. Tijdens Detox Friday kan je er terecht voor een gratis tarwegras shotje. Extra handig: je kan de salades ook thuis verorberen want ze zijn makkelijk meeneembaar in handige, biologisch afbreekbare doosjes.

Info? Open van maandag tot donderdag van 11 u. tot 20 u. Vrijdag van 11 u. tot 18 u. Zaterdag en zondag gesloten.

Overpoort Shopping, Overpoortstraat 49A/001
9000 Gent

» Bekijk op kaart

hallo@zukini.be website Facebook

Zukini Zukini Zukini Zukini