Zebrawoods - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Zebrawoods

Gent

What? Wie geen fan is van houten kraampjes en reuzenraden, maar wel van de winterse sfeer en gezellige muziek kan terecht in Zebrawoods, een heus pop-upwinterbos. Aan een gezellige buitenbar met houtkachel en warmtebankjes zijn er frisse dorstlessers en steamy verwarmende drankjes te krijgen. Fran & Monsieur Boudin zorgen dagelijks voor streetfood: van fingerfood of een hotdog tot balletjes in tomatensaus en een – al dan niet vegetarisch – stoofpotje. De dagelijkse winterse concerten maken het geheel af. De line-up bestaat uit een twintigtal bands waaronder Ertebrekers, Sarah Ferri, Oaktree, Puggy en Clear Season.

Looks? Een echte wintertent doet dienst als locatie voor deze winter pop-up. De inkleding is warm en Scandinavisch getint. Nestel je tussen de boomstronken en schapenvelletjes of geniet van het kampvuur buiten.

What else? Het ondertussen bekende binnenplein in de Zebrastraat krijgt in de zomer een meer exotische uitstraling (denk palmbomen, zand, cocktails) onder de noemer Zebrabeach.

Info? De pop-up was geopend van 21 december t.e.m. 1 januari.

Zebrastraat 32/001
9000 Gent

» Bekijk op kaart

info@zebrastraat.be website

Zebrawoods Zebrawoods Zebrawoods Zebrawoods