YUP - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

YUP

Hasselt

What? YUP is het gloednieuwe ‘anders-dan-anders’ budget hotel van hotelgroep Different Hotels. De naam is afgeleid van de term YUP, een Young Urban Professional. Een YUP of yuppie was in de jaren ’80 een succesvolle werkende vrouw of man, die bovendien hield van luxe en comfort. En dat is exact het profiel van de YUP-gasten: een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier, maar evengoed houdt van comfort en stijl in een modern jasje.

Looks? De YUP Cabin is een moderne en slim ingerichte kamer met gratis Wi-Fi, airco en een regenstorm-douche. Alles draait rond het bed: een cocoon waar je een film kijkt, je e-mails checkt, in contact blijft met de wereld dankzij het multifunctioneel led-scherm of gewoon slaapt. Interieurbureau Creneau nam het volledige concept op zich.

What else? Op het gelijkvloers van het YUP hotel stel je je ontbijt zelf samen. In de Grab & Go vind je originele snacks en maaltijden die je zelf kunt opwarmen of mee kunt nemen. Een goede koffie of cocktail bestel je aan de balie. De Hasseltse club Versuz maakte een selectie van gepaste muziek.

Info? Prijzen per nacht vanaf 39 euro.

Thonissenlaan 52
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

+32 (0)11 23 11 11 info@yuphotel.com website

YUP YUP YUP YUP YUP YUP