Würst - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Würst

Leuven

What? Wie dacht dat de hamburgerhype voorbij was, kan het wel eens aan het juiste eind hebben. Jeroen Meus, favoriet op tv van kokend Vlaanderen, start samen met zijn vennoot Nico Viaene een hotdog-restaurant op. Bij Würst vind je echter geen slappe sandwichen met knakworstjes ertussen, wel kan je er terecht voor een haute dog: de gourmetversie van een hotdog. Het wordt moeilijk kiezen tussen een Beirut (met hummus, cashewnoten, olijven), een Mexico ’86 (met guacamole, zure room, pepers) of een Sugar Daddy (met aardbei, vanille, crumble)!

Looks? Het interieur werd gecreëerd door Pieter Vandenhout en vormt een naadloze mix van staal en hout. De krukjes, tafels en stoelen geven de overigens vrij industriële ruimte een warme look. Het licht dat door de ramen valt, belandt nagenoeg altijd op de juiste plek. De open toonbank en grilplaat maken het kiezen net iets gemakkelijker (of moeilijker?) én zijn een leuke eyecatcher in de ruimte.

What else? Würst stond al een eerste keer op Rock Werchter en dat bleek een groot succes. De plannen richting foodtruckfestivals worden dan ook met zekerheid uitgebreid.

Info? Open van dinsdag tot zaterdag van 12 u. tot 20 u.

Margharetaplein 1
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

016 90 16 90 website

Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst