Würst - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Würst

Gent

What? Na de succesvolle eerste zaak in Leuven en de al even populaire pop-ups op diverse festivals, stadspleinen en foodtruckfestivals, breidt Würst ook uit naar de upcoming Nederkouter in het centrum van de stad Gent. Het concept blijft hetzelfde: hier proef je haute dogs: de gourmetversie van een hotdog. Geen slappe broodjes met knackworstjes, wel een gegrild stukje vlees van hoge kwaliteit aangevuld met dito originele toppings.

Looks? Het pand in de Nederkouter is groot en architectenbureau Matadi ging dan ook slim te werk met die overschot aan ruimte. Klassieke houten tafels en schoolstoeltjes, heuse woonkamerzetels of met de kruk aan de toog: er zijn verschillende manieren om je te settelen bij Würst. Het pand zelf oogt stoer door de industriële toets en het gebruik van beton, staal en designverlichting. Houten vloeren en accenten maken het geheel huiselijker. De semi-open keuken gunt de nieuwsgierigen onder ons een blik achter de schermen. Plantjes zorgen dan weer voor de groene toets!

What else? Würst heeft ook aandacht voor de dorstigen: er is een ruime variatie aan biertjes, wijn, home made lemonades en aperitivo’s.

Info? Geopend op maandag en dinsdag van 11 u. 45 tot 20 u. Op woensdag en donderdag van 11 u. 45 tot 21 u. Op vrijdag en zaterdag van 11 u. 45 tot 22 u.

 

Foto’s: Piet de Kersgieter

 

Nederkouter 50
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 330 50 02 website

Würst Würst Würst Würst Würst Würst Würst