Wedstrijd

Win tot €100 korting bij Deliveroo!

Dat we fan zijn van uiteten gaan en nieuwe hotspots ontdekken, staat vast. Maar toegegeven: af en toe is eten laten leveren gewoon een beter idee. En laat dat nu net zijn waar Deliveroo het beste in is: supersnelle bezorging vanuit jouw favoriete restaurants, gewoon tot aan je eigen voordeur. Of tot op kantoor. Of tot in het park. You name it. Wij zijn fan. En daarom geeft Newplacestobe maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 weg! Benieuwd hoe je kan winnen? Lees snel verder!

Al genoeg pizza’s of afhaalchinees besteld, zeg je? Think again! Deliveroo levert gerechten uit de meest uiteenlopende, lokale restaurants en dat maakt het aanbod eindeloos: gourmet burgers, kraakverse salades, pasta’s en pizza’s van hoog niveau, kip recht van het spit, Thaise maaltijdsoep, … Je kan het zo gek niet bedenken, Deliveroo brengt het.

WIN! 
Bestel jij ook wel eens bij Deliveroo? Of is het hoogtijd om jouw eerste bestelling te plaatsen? Dan hebben we goed nieuws: Newplacestobe geeft maar liefst 3 kortingsbonnen van € 100 en 30 kortingsbonnen van € 30 weg! Hoe je kan winnen? Beantwoord onze wedstrijdvragen op de wedstrijdpagina en hou je mailbox na afloop van de wedstrijd goed in de gaten! Deelnemen kan nog tot en met 29 mei.

 

Hoe Deliveroo nu precies werkt? Het is heel erg simpel: op de website vul je jouw adres in en zie je meteen bij welke restaurants Deliveroo kan afhalen, weliswaar binnen een straal van 2,5 km. Als je een bestelling hebt geplaatst gaat een van de Deliveroo-bezorgers (je zag ze vast wel al eens voorbij fietsen?) zo snel mogelijk naar het restaurant om de bestelling op te halen. Daarna levert de bezorger dit direct bij jou thuis, op kantoor of waar je maar wenst. Alles wordt online behandeld, op deliveroo.be of via de app. Bestellingen kunnen ook de dag ervoor al besteld worden, leuk voor een teamlunch op kantoor bijvoorbeeld. Het traject van de biker en de bestelling is via GPS-tracking te volgen zodat je exact weet waar je eten zich bevindt.

Goed om weten: de online maaltijdleveringsdienst ging van start in Brussel, steden Gent en Antwerpen volgden snel en sinds kort kan je ook in Leuven bestellingen plaatsen! Benieuwd welke onze favoriete Deliveroo-hotspots zijn? Neem een kijkje in onze blogpost over Brussel, Gent, Antwerpen of – sinds kort – Leuven.

Neem deel aan onze wedstrijd