Wild - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Wild

Antwerpen

What? Zoals de naam net niét doet vermoeden, is Wild een vegetarisch restaurant. Aan het roer staan de twee Italiaans – Zwitserse zusjes Chiara en Caterina. Bij Wild start je de dag goed met een gezond en (h)eerlijk ontbijt of neem je de tijd om even op te laden tijdens de lunch. Elke vrijdag kan je hier ook terecht voor een diner: drie gerechten voor 30 euro. De menukaart is bondig en beperkt: de zussen leggen – met ambachtelijke en lokale seizoensproducten – de focus duidelijk op kwaliteit.

Looks? Chiara en Caterina willen dat iedereen zich thuis voelt bij Wild en dat zie je in het interieur: huiselijke zetels, vintage tafels en stoelen en heel wat gezellige details om het geheel vooral knus te houden. Eentje drinken kan ook aan de houten bar. De authentieke tegeltjes en tapijten nemen je mee naar lang vervlogen tijden!

What else? Hun creativiteit uit zich niet enkel in de keuken, de kunst aan de muren (foto’s en tekeningen) zijn namelijk van de hand van de bezielsters zelf.

Info? Geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10 u. tot 18 u. Op vrijdag van 10 u. tot middernacht. Op zaterdag en zondag van 11 u. tot 18 u.

Grote Pieter Potstraat 21
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

wild.antwerp@gmail.com website Facebook

wild Wild Wild Wild Wild Wild Wild Wild Wild