Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Collectie

Whisky is hip. En proeven doe je hier!

 

Proof

Gent

Shop, bar of tasting room: wat Proof precies is, kies je als klant eigenlijk volledig zelf. Hier vind je bijzondere (en vaak moeilijk te vinden) spirits om te proeven of aan te kopen. Wat Proof uniek maakt, is dat je dat laatste ook in klein formaat kan doen. Het ideale geschenk dus en minder duur in aankoop!

Meer info

The Pharmacy

Knokke

The Pharmacy is al geringe tijd dé place to be om je smaakpapillen te prikkelen. De cocktails die je er proeft vloeien voort uit de shakers van een echte bartender family. Deskundigheid en creativiteit zitten hier in één shaker vermengd. De ideale afsluiter na een stevige kustwandeling!

Meer info

Bar M

Aartselaar

Een veel kortere naam konden ze niet bedenken in Aartselaar voor een nieuwe lounge- en winebar. Hier kom je naartoe om de tijd te nemen voor een goed glas whisky (of wijn) en bijpassende fingerfood.

Jones & Co

Antwerpen

De gin tonic-gekte is voorbij? Niet helemaal. Jones & Co. serveert enkel de beste gins én tonics, maar voor een mooie selectie aan whisk(e)ys, rums en bieren zit je ook aan het juiste adres. Wil je thuis zelf die heerlijke whiskey sour namaken? Check dan de krijtmuur en volg het recept zoals het écht moet.

Meer info

Koks & Tales

Hasselt

Rob Biesmans, eigenaar van het funky catering concept The Foodmonkeys, kok én bartender, staat aan de shakers bij Koks & Tales. Je vindt er steeds klassiekers op de kaart, maar ook eigen cocktailcreaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hete Chili Martini met homemade chilisiroop? De cocktails worden tot in het kleinste detail afgewerkt met bijpassende garnering, een drinkbaar kunstwerkje dus!

 

 

 

Meer info