WANDER Trade Event

Sint-Niklaas

What? WANDER Trade Event is een inspirerend event voor al wie professioneel actief is in de interieurbusiness: van winkeliers en eigenaars van interieur-, cadeau-, kid- en conceptstores of webshops tot interieurarchitecten, stylisten, bloggers en journalisten. Meer dan zestig merken tonen er op een originele manier hun nieuwigheden en trends voor de herfst en winter van 2017-2018.

Looks? WANDER vindt plaats in een voormalige textielfabriek van meer dan 1000 m2 groot, vlakbij het station van Sint-Niklaas en middenin de belangrijke driehoek Gent-Brussel-Antwerpen. Het pand krijgt voor de gelegenheid een nieuwe look; terwijl daar normaal the mad creative agency King George en het King George Café huizen, krijgt nu elk hoekje een eigen inkleding volgens de laatste interieur- en decotrends. Verschillende inspirerende ruimtes zorgen zowel buiten als binnen voor een totaalbeleving.

What else? Naast de verschillende stands van deelnemende merken kan je er ook terecht voor WANDER Talks met specialisten en trendwatchers, proef je koffie, lunch en apero in de WANDER Bar en zorgen de WANDER DJ’s voor de juiste beats en sfeer.

Info? WANDER gaat door op zondag 27 en maandag 28 augustus, van 10 u. tot 19 u. Tickets reserveer je best op voorhand via de website.

Driekoningenstraat 48
9100 Sint-Niklaas

» Bekijk op kaart

0032 (0) 3 746 10 10 hello@wanderevent.be website

WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event WANDER Trade Event