Vous lé Vous - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Vous lé Vous

Wimmertingen

What? Chefkok Giovani Oosters, die onder meer ervaring opdeed bij Peter Goossens, gebruikt in Vous lé Vous lokale producten die hij verwerkt tot seizoensgerechten. Geen à la carte bij Vous Lé Vous: je hebt er de keuze tussen verschillende menu’s waaronder Puur Natuur, een zesgangenmenu waarbij de chef himself zijn eigen gerechten komt toelichten. De zaak verdiende ondertussen al een Michelinster.

Looks? Vous lé Vous werd ondergebracht in een oude (1890!), gerestaureerde hoeve. Heel wat authentieke elementen bleven bewaard, zoals het houten geraamte. Een hedendaags design geeft alles een moderne toets. Ook in het hotel worden de twee stijlen naadloos gecombineerd.

What else? Vous lé Vous begon als kookstudio met een B&B, maar groeide later uit tot een gastronomisch restaurant op hoog niveau. Je kan er nog steeds blijven slapen en ondertussen genieten van een topdiner. Chef Giovani bracht ook zijn eigen kookboek uit: ‘Groenten van Gio’. Daarin goochelt de kok met de lekkerste groenten en toont hij hoe je zelf aan de slag kan in de moestuin. Wie graag op kookworkshop wil kan ook bij Vous lé Vous terecht.

Info? Van dinsdag tot zaterdag open vanaf 19 u. (laatste bestelling om 20 u.), op vrijdag ook lunch om 12 u. (laatste bestelling om 12u30). Op vrijdag en zaterdag wordt enkel het 6-gangenmenu geserveerd.

Wimmertingenstraat 76
3501 Wimmertingen

» Bekijk op kaart

011/748185 info@vouslevous.be website

Vous lé Vous Vous lé Vous Vous lé Vous Vous lé Vous Vous lé Vous Vous lé Vous